ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!


Εκπτώσεις στις τιμές έως και 30% και κάθε μορφής προσφορές, ακόμη και για τη βενζίνη και τα διόδια που θα πληρώσει ο Ελληνας τουρίστας, έχουν επιστρατεύσει οι ξενοδόχοι σε Χαλκιδική, Πιερία και άλλους προορισμούς για να αντιμετωπίσουν την κρίση.

Οι μεγάλες εκπτώσεις για τους Ελληνες συνεχίζονται ακόμη και σε ξενοδοχεία 5 αστέρων. Οι προσφορές ξεκινούν από μείωση της αρχικής τιμής του δωματίου, από 15% έως και 30%, και συνεχίζονται, ανάλογα με το ξενοδοχείο, με δωρεάν διαμονή των παιδιών, δώρο μιας ή δύο διανυκτερεύσεων μετά τις 5 ή 7, δωρεάν μετάβαση από και προς το αεροδρόμιο ή μια δωρεάν επίσκεψη στο σπα του ξενοδοχείου.

Μια από τις πιο ευρηματικές προωθητικές πολιτικές είναι η ανακοίνωση πολυτελούς ξενοδοχείου 5 αστέρων στην περιοχή των Μουδανιών, το οποίο από τις 11 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου, για κράτηση 5 διανυκτερεύσεων και άνω, καλύπτει τα έξοδα μετάβασης για βενζίνη και διόδια (με τις απαραίτητες αποδείξεις), από 50 ευρώ (εφόσον ο επισκέπτης ξεκινά από Θεσσαλονίκη) έως και 200 ευρώ, αν ταξιδεύει από την Αθήνα ή πιο μακριά, οδικώς.

Παράλληλα, ξενοδοχεία 4 αστέρων διατηρούν τις τιμές τους στα επίπεδα των 40 ευρώ το άτομο, μέχρι τα μέσα Ιουλίου και δεν ξεπερνούν τα 50 - 60 ευρώ για την υψηλή περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου, ενώ σε μονάδες 5 αστέρων για οικογένειες 4 ατόμων με ημιδιατροφή οι τιμές κυμαίνονται στα 180 - 240 ευρώ την ημέρα.

«Η εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει η Ενωση Ξενοδόχων συνεχίζεται και οργανωμένα αλλά και με μεμονωμένες προσφορές της κάθε επιχείρησης. Η πιο βασική ενέργεια φέτος είναι η έκπτωση επί της αρχικής τιμής, όμως το κάθε ξενοδοχείο κάνει και τις δικές του κινήσεις. Από τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα μας (halkidiki-hotels.gr) θα υπάρχουν οι μειωμένες τιμές 40 ξενοδοχείων, όλων των κατηγοριών, για Ιούλιο και Αύγουστο. Η μέση πληρότητα αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο 70% και καταγράφεται μια μείωση της τάξης του 15% σε σύγκριση με πέρσι, όμως ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε το επόμενο διάστημα να καλύψουμε ένα μέρος της πτώσης», τόνισε ο Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Στη Χαλκιδική αισιοδοξούν ότι οι Ελληνες και άλλοι Βαλκάνιοι τουρίστες, λόγω της οδικής πρόσβασης, θα επιλέξουν έστω και την τελευταία στιγμή να περάσουν εκεί τις διακοπές τους.

Στο νομό Πιερίας, όπου επίσης οι αφίξεις και οι προκρατήσεις είναι μειωμένες, οι ξενοδόχοι «ποντάρουν» στις πολύ χαμηλές τιμές. «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ανάκαμψη, με αφίξεις από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την ΠΓΔΜ. Οι τιμές είναι πιο χαμηλές από κάθε άλλη χρονιά, ξεκινώντας από 23 - 25 ευρώ το άτομο τη βραδιά για ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων», σημείωσε ο Γιώργος Μπούρος, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Πιερίας.


KAI TA 2 ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ J ADORE LES SHELLS
Eλενακι σε ευχαριστω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ