ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Καλοκαιρακι και ερωτες.





Καλοκαιρινοί έρωτες

--------------------------------------------------------------------------------

Ποιους θα "χτυπήσουν" και σε ποιους θα έχουν ευτυχή κατάληξη;

Αυτό το καλοκαίρι είναι από τα πιο δύσκολα της τελευταίας 20ετίας και φέρει αρκετές εντάσεις και παρεξηγήσεις στον κόσμο αλλά ιδιαίτερα σε θέματα του αισθηματικού τομέα θα δούμε ότι θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα στης σχέσεις αλλά και οι καλοκαιρινοί έρωτες θα είναι από τους πιο δύσκολους.
Σίγουρα υπάρχουν κάποια ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω αυτά είναι οι: ΤΑΥΡΟΙ - ΛΕΟΝΤΕΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΙ - ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Τα λεγόμενα ζώδια δηλαδή του σταθερού σταυρού και αυτό γιατί δεν έχουν απλά τον Κρόνο αλλά τον Δία τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα (Μακροκοσμικά και την Σέντνα) που ουσιαστικά απαιτεί πολύ μεγάλη εσωτερική κατανόηση και αυτογνωσία από τους αντιπροσώπους αυτών των ζωδίων για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ικανοποιητικά στα θέματα της ερωτικής τους συμπεριφοράς.

Τα πράγματα δεν είναι όμως μόνο θέμα αυτογνωσίας πολλοί θα έχουν προβλήματα στην αισθηματική τους ζωή από το επαγγελματικό τους περιβάλλον η το ίδιο το σπίτι τους. Πολλές φορές μία σχέση μπορεί να δοκιμαστεί είτε επειδή ένα άτομο θα αναγκαστεί να δουλεύει πολύ οπότε και θα πρέπει να μην δίνει σημασία στη σχέση του η και λόγο αυτής να φύγει οπότε ακόμη και να διακόψει ότι έχει με κάποιο πρόσωπο ακόμη και αν αυτό είναι κάτι όμορφο.






ΚΡΙΟΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς να δημιουργήσεις μία σχέση βασισμένη στην ισοτιμία και στην ωριμότητα με ένα άνθρωπο που θα μπορεί να κατανοήσει εν μέρει της ανασφάλειες σου χωρίς όμως να είσαι τόσο εγωιστής.
ΚΑΤΑ: Δεν μπορείς να βιώσεις αυτή την περίοδο το μεγάλο πάθος που θα ήθελες και δεν γίνεται αυτό το χρονικό διάστημα να βρεις κάτι που πραγματικά να σε εξιτάρει.

ΤΑΥΡΟΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς να βρεις την ηρεμία σου και να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα με τη σχέση σου αλλά πάντα θα είσαι στην ένταση και στο κυνηγητό μιας καλύτερης μέρας.
ΚΑΤΑ: Δεν μπορείς να βρεις την χρυσή σχέση που θα είναι ήρεμη και χωρίς προβλήματα τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν έχεις τη διάθεση να διορθώσεις πολλά από τα κακώς κείμενα του περιβάλλοντος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΥΠΕΡ: Μπορείς αυτό τον καιρό να βρεθείς σε μία σχέση βασισμένη στην λογική και στην κατανόηση μακριά από καταστροφικές δυνάμεις και αργότερα να μπεις σε μία μαγική πορεία με τη σχέση του.
ΚΑΤΑ: Δεν είναι ο καιρός να φτιάξεις τη ζωή σου πάνω σε ένα ονειρικό έρωτα γιατί δεν είναι η εποχή των ονείρων αλλά της προσγείωσης σε πιο γήινα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς να πετύχεις πολλά από τα όνειρα σου και να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει με πολύ αγάπη και τρυφερότητα μακριά από το άσχημο παρελθόν σου.
ΚΑΤΑ: Δεν μπορείς πια να κρύβεσαι στο καβούκι σου και επειδή πληγώθηκες στο παρελθόν να μην έχεις εμπιστοσύνη πια στον εαυτό σου και στην ζωή.

ΛΕΩΝ
ΥΠΕΡ: Ήρθε ο καιρός επιτέλους να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στη ζωή σου πέρα από τις περιττές αμφιβολίες και ανησυχίες του παρελθόντος καθώς και να βρεις κάτι που να βασίζετε σε ώριμα κριτήρια και όχι σε μεγαλεπήβολες επινοήσεις του μυαλού σου.
ΚΑΤΑ: Δεν μπορείς και δεν πρέπει να παραμείνεις σε αυτό την κατάσταση της αισθηματικής ομίχλης που έχεις βάλει τον εαυτό σου και τους άλλους γιατί πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου και τους άλλους αληθινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΥΠΕΡ: Είναι καιρός να δημιουργήσεις μία νέα εποχή στη ζωή σου με ένα πρόσωπο που θα σου γεμίζει τη ζωή σου και θα έχει την επιμονή και υπομονή της αντιφατικής σου προσωπικότητας.
ΚΑΤΑ: Δεν πρέπει γιατί θα συνεχίσεις να οδεύεις στη μοναξιά σου να χειρίζεσαι τις σχέσεις σαν μία εύκολη και απλή μαθηματική εξίσωση.

ΖΥΓΟΣ
ΥΠΕΡ: Καλή εποχή για να βρεθεί ο έρωτας τον ονείρων σου η να τον φτιάξεις εσύ ο ίδιος αρκεί να μην περιμένεις το όνειρο που θα βγει να είναι ακριβώς ολόιδιο με αυτό που φανταζόσουν.
ΚΑΤΑ: Δεν είναι η εποχή να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και μονίμως να είσαι με την αναποφασιστικότητα σου και να περιμένεις να σου χτυπήσει το βασιλόπουλο την πόρτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς να βγεις από τα δεδομένα της ζωής σου και να φτιάξεις κάτι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, μία μεταμόρφωση ουσιαστικά που θα σε φέρει πιο κοντά στον πραγματικό σου εαυτό.
ΚΑΤΑ: Δεν πρέπει να μιζεριάζεις και να παραμένεις σε κάποια δεδομένα και καταστάσεις που είναι ανώφελα και που τίποτα ουσιαστικά δεν έχουν να σου προσφέρουν εκτός από πόνο και αγανάκτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς να βρεις ένα πρόσωπο η να φτιάξεις την υπάρχουσα σχέση έτσι ώστε να περάσεις πολύ καλά και να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου μόνο που θα πρέπει να ξεχάσεις προς το παρόν τουλάχιστον τους κεραυνοβόλους έρωτες.
ΚΑΤΑ: Δεν γίνεται να παραμένεις στο στείρο και ανεκπλήρωτο παρελθόν απλά και μόνο επειδή και εσύ σαν άνθρωπος έκανες λάθος εκτιμήσεις και έκανες κάποιες θυσίες αφού η πραγματικότητα διδάσκει ότι ποτέ ότι δίνουμε δεν το παίρνουμε από το ίδιο το πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο μέλλον μιας και η τύχη σε χτυπάει κατακούτελα και ζητάει από εσένα απλά να την χαρείς και να ονειρευτείς.
ΚΑΤΑ: Δεν επιτρέπεται για μία ακόμη φορά να βάλεις τη ζωή σου σε 2η μοίρα και να αφήσεις τα αισθηματικά σου από δικές σου επιλογές στα χέρια της μοναξιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς απλά να βρεις τον εαυτό σου και να ψάξεις μέσα σου για το τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο αλλά και να ζήσεις το μεγάλο σου όνειρο
ΚΑΤΑ: Δεν γίνεται για μία ακόμη φορά να υπεκφεύγεις της ζωής λόγω «υποχρεώσεων» και να μπερδεύεις τον εαυτό σου και τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
ΥΠΕΡ: Μπορείς να μεταμορφώσεις τη σχέση σου σε κάτι πρωτόγνωρο πέρα από την ρουτίνα σου και να αγαπήσεις και να αγαπηθείς χωρίς τα πνιγηρά αισθήματα του παρελθόντος.
ΚΑΤΑ: Δεν πρέπει για μία ακόμη φορά να αφήσεις την υπερβολική σου συναισθηματικότητα και ανασφάλεια να πνίξει η να ακυρώσει ως συνήθως κάτι που έχει προοπτικές.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Καλοκαιρινοί έρωτες
δημοσιεύτηκε από Χρήστος Άρχος

2 σχόλια:

Lila Xagorari είπε...

Ήξεις αφήξεις είναι το καλοκαίρι για τον καρκίνο! Ελπίζω να πάει καλά το θυμάρι, ο έρωτας στο σπίτι μας καλά κρατεί!!

Estella είπε...

Πρέπει να προσγειωθουμε λοιπον εμείς τα διδυμακια...!! Πράγμα δύσκολο...Χεχε...Καλό καλοκαίρι!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ