ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

αυτο ειναι κοροιδια!!!!!!!!!!!!!

Σημερα εμαθα απο πρωτο χερι αυτο που ειχα ακουσει ως φημη. 
Δηλαδη καποιοι πουλανε μελισσια, κυριως σε νεους μελισσοκομους , με δελεαρ μια χαμηλοτερη τιμη . Αλλα η παγιδα ειναι στο τελος που τους ζητανε να τους φερουν και οσα τελαρα με μελισσες αγορασαν, αντιστοιχα καινουρια με κερι και καποιοι ζητανε ακομη και τροφες . 
Με λιγα λογια , οταν θα παω να αγορασω ενα μελισσι 5 πλαισιων, προς 10 ευρω το πλαισιο συν 10-15 ευρω τη μανα ,θα παω και 5 καινουργια κερομενα τελαρα , που εχουν απο 2 ευρω το ενα  , θα δωσω και ενα δικιλο τροφη για καθε μελισσι και θα μου πει ο πωλητης οτι αγορασα φτηνα μελισσια. Πες ρε φιλε μια τιμη 12-15 ευρω το τελαρο η 45 το τριαρι η 70-75 το πενταρι καθαρες κουβεντες  . Γιατι του λες 10 το τελαρο + 10-15 την μανα για να φανεις φτηνος ?  Μετα μου σκας και το παραμυθι ,φερε και  καινουρια τελαρα με κερι για τα τελαρα που πηρες φερε και τροφες  . Δεν πουλας μελι να σου φερει τον τενεκε , μελισσια πουλας ! Προσωπικα, δεν θελω να χαρακτηρισω αυτους τους εξυπνους που το κανουν !!!!!! 
Τελος θα ηθελα να επιστησω την προσοχη σε νεους συναδελφους, να μην υποκυπτουν σε αυτην την απατη και να διευκρινίζουν απο πριν την τιμη και εαν τους ζητηθουν τελαρα να αρνουνται . Τα μελισσια τα πουλας με τον πληθυσμο που εχουν τα τελαρα και τα τελαρα τα αγοραζει ξανα ο πωλητης για να φτιαξει νεα μελισσια . Δηλ οταν θα αγοραζουμε νεες κυψελες θα πηγαινουμε τα ξυλα στον εμπορα?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός...το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό......
Κ κατι ακόμη....Βασίλισσες μπορείς να στείλεις στν Χαλκίδα;...Μόνο Χαλκιδικής έχεις;....τιμή;

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ