ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΣ

Σαββατοκύριακο και όπως όλοι μας το πρόγραμμα είχε επιθεώρηση στα μελίσσια στον Ελικώνα .

Περίμενα τον φίλο και συνάδελφο Χρήστο να έρθει να πάρει τα μελίσσια που από καιρό είχε παραγγείλει. Όταν ήρθε μου πρότεινε να πάω για καφέ στο κτήμα που έχει στην περιοχή . Φυσικά δεν αρνήθηκα και με μεγάλη χαρά τον ακολούθησα . Είχα για να πω και την αλήθεια την περιέργεια να δω το κτήμα για το οποίο είχα ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Μόλις φτάσαμε ΕΠΑΘΑ την πλάκα μου . Η περιοχή μέσα στα έλατα , το κτήμα του Χρήστου ένας πραγματικός παράδεισος , τα πάντα προσεγμένα χωρίς υπερβολές . Τα δέντρα του καστανιές ,κερασιές καρυδιές και πολλά άλλα κλαδεμένα και τόσο περιποιημένα που νόμιζες ότι στο κτήμα υπάρχουν εργάτες όλες τις ημέρες . Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που είδα . Χρήστο είσαι πραγματικά μερακλής και αυτό που με συγκίνησε περισσότερο είναι το όνομα του κτήματος ( ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ) ήταν το παρατσούκλι του πατέρα του . Άρα φίλοι μελισσοκόμοι εάν μας θέλει ο Χρήστος βρήκαμε μέρος να κάνουμε την δεύτερη συνάντηση των μελισσομπλοκάδων

4 σχόλια:

İlhami Uyar είπε...

Dear Basil Kalamiotou,as if I visited with him,you described very nice,I hope would help among all beekeepers and can be solve all problems,your sample very nice.Greting from Turkey and best wishes.

ELENI είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΝΥΜΦΑΙΟ ,ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΡΟΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

IxNiLaTiS είπε...

Άντε, να κάνουμε την επόμενη συνάντηση εκεί :)

Πού βρίσκεται;

Χρηστος είπε...

Βασιλη να εισαι καλα.Η συναντηση καλοδεχουμενη οποτε οι μελισσομαστορες το θελησουν, με εναν ομως ορο.Ψησιμο κατσικακι η" αρνι.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ