ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Mουσικό ναρκωτικό στο internet!


Συναγερμό έχει προκαλέσει η κυκλοφορία ενός νέου τύπου ναρκωτικού, που αναμένεται να σημαδέψει τον 21 αιώνα και το οποίο ήδη κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και την Ιαπωνίας και δεν έχει καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε έως σήμερα. Συγκεκριμένα διακινείται μέσω internet, είναι βασισμένο σε ηχητικά κύματα, που επηρεάζουν τον εγκέφαλο και προκαλούν παραισθήσεις όπως οι ναρκωτικές ουσίες. Η δόση είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική τεχνική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία mp3.

Οι χρήστες μέσω συγκεκριμένου προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να τα κατεβάζουν στον υπολογιστή τους, να τα αποσυμπιέζουν και να κάνουν το δικό τους ταξίδι στον κόσμο των παραισθήσεων. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, πρόκειται για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας, τα υποηχητικά κύματα, τα οποία επηρεάζουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες του χρήστη προκαλώντας χαλάρωση, ευφορία, υπερδιέγερση, απώλεια μνήμης και αίσθησης του χώρου. Οι παρενέργειές του μοιάζουν με αυτές των δυνατών παραισθησιογόνων. Οι πρώτες δόσεις παρέχονται δωρεάν και στη συνέχεια η δόση κοστίζει 5 ευρώ. Οι ειδικοί συνιστούν προσοχή στις βλαβερές συνέπειες της συνεχόμενης χρήσης, που συνήθως προκαλούν προβλήματα υγείας, τα οποία δεν θεραπεύονται, αλλά και στα παιδιά μικρών ηλικιών που ακόμη και άθελά τους μπορεί να κάνουν χρήση μέσω ενός μουσικού κομματιού.

3 σχόλια:

Beebbc and sv2bbc είπε...

Βασίλη καλησπέρα.Δυστυχώς δεν ξέρει απο πού να φυλάξει ο κάθε γονέας τα παιδιά του.-

chaniabee είπε...

άκου παλι !!!! δηλαδή άθελα μας μπορεί να γίνομε και εξαρτημένοι?? κομμένη και η μουσική!!!

BIKY είπε...

Ηθελα απλά να σου πω πως δεν υπαρχεις πια στους αναγνωστες μου Καποιος εσβησε γυρω στους 10 αναγνωστες απο εμενα και αρκετους αλλους blogers
Καποιος εχασε όλο του το blog γιαυτο συμβουλευουν να κραταμε backup για παν ενδεχομενο
Σε ενημερωσα για να μην νομισεις οτι σε διεγραψα εγω
Aν παλι ηταν δική σου επιλογή δεν πειραζει
με εκτιμηση μαμα βικυ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ