ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νέος δήμαρχος της Θήβας ένας αγαπητός και άξιος συνάδελφος



Ο Σπύρος Νικολάου είναι ο νέος Δήμαρχος Θηβαίων, ο συνδυασμός του οποίου εκλέχτηκε με σοβαρή διαφορά 61,96, 24 περίπου μονάδες από τον νυν δήμαρχο Ν. Σβίγγο που συγκέντρωσε 38,04.
Ο κ. Νικολάου προηγήθηκε με 24 περίπου μονάδες στον Β’ γύρο, έναντι 10,32 που είχε προηγηθεί στον Α’ γύρο, ενώ τα αποτελέσματα ήσαν από πολύ νωρίς εμφανή.
Ο Σ. Νικολάου γεννήθηκε, το 1950, στο Άρμα, ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές (1968) στην Θήβα και εισήχθη, στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς , στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το 1969εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπιδων και το 1973 ορκίστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Κατά την διάρκεια των 37 χρόνων στον Στρατό Ξηράς, υπηρέτησε σε όλες τις προβλεπόμενες θέσεις, ανάλογα με τον βαθμό του, τελειώνοντας όλα τα σχολεία του Πυροβολικού. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πληροφοριών της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας.
Το 2006 αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου και μη θέλοντας να ξαποστάσει, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες στον τόπο του.
Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του Μ. Λύγγου και μόλις χτες ως νέος Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων..
Ο κ. Νικολάου δήλωσε «πολύ συγκινημένος μπροστά στα αποτελέσματα των εκλογών, που προέκυψαν χάρη στην συνδρομή και συμμετοχή των συμπολιτών του, αποτελέσματα που του δίνουν την ετυμηγορία του θηβαϊκού λαού για έργο, προσφορά, δημιουργία».
Ας δούμε όμως το μήνυμα που απηύθυνε στους συμπολίτες του αμέσως μετά τα αποτελέσματα: «Γνωρίζω πολύ καλά την αγωνία όλων σας. Την αγωνία για έναν Δήμο δυνατό, προοδευτικό, μάχιμο, αποτελεσματικό. Για ένα Δήμο που θα ‘χει τη δύναμη να σταθεί κοντά στον πολίτη και την τόλμη να δώσει «μάχες» για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του και να υλοποιήσει τα όνειρα τους.
Είμαστε κοντά σας με τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα. Είμαστε κοντά σας με προσδοκίες και τόλμη για έργο, αλλαγές και τομές που θα βελτιώσουν τη καθημερινότητά μας και θα αλλάξουν τη ζωή μας.
Σήμερα ο Δήμος Θηβαίων γυρίζει σελίδα. Η ρήξη με το παρελθόν είναι δεδομένη και το μέλλον αποτελεί για μας τη μεγαλύτερη πρόκληση. Μια πρόκληση που απαιτεί διάλογο, συνεργασία, μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά.
Στεκόμαστε κοντά σας με επίγνωση των προβλημάτων και των δυσκολιών και με όρεξη να δουλέψουμε γι’ αυτά.
Γνωρίζουμε καλά ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο, καθώς τα προβλήματα, όχι μόνο του Θηβαϊκού αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού, αυτήν την εποχή είναι πολυποίκιλα και πολυδιάστατα.
Όμως οι καιροί ου μενετοί , όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας. Που σημαίνει πως οι περιστάσεις δεν μας επιτρέπουν να χρονοτριβούμε. Χρειάζεται δράση.
Με σεβασμό, λοιπόν, σ’ αυτούς τους προγόνους αλλά και στις μελλοντικές γενιές ζητάμε τη συνδρομή και τη στράτευση όλων σας σ’ έναν αγώνα ιερό, σ’ έναν αγώνα που θα κρίνει την ποιότητα της ζωής μας και θα καθορίσει το μέλλον των παιδιών μας.
Γι’ αυτό το λόγο θα είμαστε ανοιχτοί στη συνεργασία όλων των κοινωνικών και παραγωγικών τάξεων και όλων των πολιτικών παρατάξεων, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σ’ αυτήν εδώ τη νίκη: την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου, τον καθένα από σας».
Στο εκλογικό κέντρο του κ. Νικολάου έσπευσε με τα πρώτα αποτελέσματα ο νυν δήμαρχος Θηβαίων Ν. Σβίγγος, που του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.
«Φαίνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα ότι μάλλον με χρειάζεται η οικογένειά μου» είπε, ευχαριστώντας «όλους όσους τον πίστεψαν και τον αγκάλιασαν, δίνοντας αυτό το αξιοπρεπέστατο και γεμάτο σεβασμό αγώνα».
« Ότι είπαμε ήταν αλήθεια. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το ψέμα είναι ο νικητής. Δεν θέλω να πιστεύω ότι η αποχή είναι ο νικητής. Θέλω να πιστεύω ότι οι Θηβαίοι επέλεξαν με κριτήριο αυτά τα οποία όλες αυτές τις μέρες είχα την ευκαιρία να μάθω και αυτό το αποτέλεσμα δίνει την ευκαιρία σε έναν άλλο συνδυασμό με επικεφαλής τον Σ. Νικολάου να διοικήσει την πόλη» τόνισε, προσθέτοντας: «Εύχομαι να πορευθούμε σε ημέρες επιτυχίας και προόδου, γιατί αυτό το οφείλουμε όλοι εμείς οι πολίτες στην πόλη μας».

Στρατηγέ καλή επιτυχία στο έργο σου

5 σχόλια:

Aλκων είπε...

Εσεις ειχατε λυσεις και ο λαος ανταποκριθηκε οπως φαινεται. Εμεις που ν ακουμπήσουμε; Στο τατου και στο μπριγιαν σκουλαρικάκι;
Μ αυτα δεν ερχεται η λευτερια από το ΔΝΤ.
Α ξεχασα επειδη λεφτα δεν υπαρχουν για εργα που ηδη επρεπε να εχουν τελειωσει και αφορουν τα σχολεια της πολης μας πρωτιστως, το μονο φθηνο και ανεξοδο εργο θα ειναι η αλλαγη των ονοματων των οδων μας.
Ηδη υπαρχει πρωτη πρωτεραιοτητα γι αυτο.

Aλκων είπε...

O ετερος υποψηφιος μας δεν αποτελουσε καν επιλογη με τους συνεργατες που ειχε επιλεξει
Ολοι βαθεια χωμενοι σε οτι κατεστρεψε αυτην την πολη και οδηγησε το Δημο της σε χρεωκοπια με σκανδαλα εκατομυριων Ευρω.

Χρηστος είπε...

Βασιλη ονειρα θερινης νυκτος.Δεν εχουμε αναγκη την αλλαγη δημαρχων και αλλων πολιτικων προσωπων αλλα την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΓΗ.

Aλκων είπε...

http://www.scribd.com/doc/13233292/Aziznesinouresskulon
Μ
Καπου μεσα στην ιστορια του γειτονα μας βρηκα κι εσας φιλοι μου κι εμενα και την κυβερνηση Γιωργακη και το ΔΝΤ
Οταν αισθανομουν οτι η χωρα μου εχει σοβαρο ελλειμα δημοκρατιας κατευφευγα παντα στο μικρο αυτο βιβλιο του Αγιζ Νεσιν "Ο καφες και η Δηοκρατια" Το διαβασα για πρωτη φορα σε ηλικια 14 ετων εκτοτε επιστρεφω συχνα. Ιδιως η ιστορια του κουτιου με τα τσιγαρα που αντικατοπτριζει τους ελληνες πολιτικους σε ολο τους το μεγαλειο.
Ηθελα να σας στειλω και την ιστορια Μη μιλας αλλα ειδα οτι με προφτασε ο πανταχου παρων λαζοπουλος και δεν ηθελα να σας ξενερωσω. Ο Λαζοπουλος τον ανακαλυψε τωρα γι αυτο δεν γουσταρω να σας στειλω το λινκ από το Γιουτιουμπ.

evangelos naxios είπε...

Βασιλη γνωρισα τον Alkona σου γραφω σχολιο στην αναρτηση για τον μπαξε σου......

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ