ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

πανε καλά????????????

Χθες με εκπληξη ανοιξα εναν φάκελο απο το ΚΕΠΥΟ το οποίο μου ζητούσε να καταβάλω το ποσό των 900 ευρώ για περαίωση απο το 2008 εως και το 2010 για τα μελίσσια που εχω . Φυσικά πήγα στην ΔΟΥ και μου είπαν να το αγνοήσω . Κανονικα έπρεπε να μου δώσουν και αποζημίωση ψυχικής οδήνης.ΑΡΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!

3 σχόλια:

Lila Xagorari είπε...

Eγώ σου έχω καλύτερο!!! Ο άντρας μου σαν ελεύθερος επαγγελματίας υποβάλλει δήλωση με το νόμο της αυτοπεραίωσης. Μας στέλνει η εφορία το χαρτί της ξανα-περαίωσης αλλά επειδή λέει θεωρούν οτι στην αυτοπεραίωση ήμασταν ειλικρινείς μας κάνουν 50% έκπτωση σε αυτά που θα πληρώσουμε τώρα!!!!! Αφού είμαι ρε κύρις ειλικρινής γιατί με......περαιώνεις?????

Aλκων είπε...

Έτσι όπως τα λέει η Λιλα είναι
Οι περαιώσεις τους μοιάζουμε με ρωσικές κούκλες η μια μέσα στην άλλη
Εμένα μου ήρθε φιρμάνι οικογενειακό 5800 Ευρώ
Βγάλαμε στην πούληση ακίνητο πατρική περιουσία γιατί στις αγορές του Αλ Χαλιλι δεν πιάνουμε μια καθόσον περάσαμε σε β σειρά εφεδρείας.
Πολλές φόρες σκέπτομαι αμαρτωλά αν σε καιρούς ΔΝΤ μεταμορφωνόμουν σε ένα είδος Τζούλιας για να ξεχρεώσω; Μετά σκέφτηκα ότι το προνόμιο της σκέψης δεν τοχω μονό εγώ επομένως η τιμή θα πέσει Προσφορά και ζήτηση βλέπετε.

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Ο γιός μου Βασίλη ,σάν διδακτωρικός φοιτητής (τότε) συμμετείχε σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα που για να πάρει τα χρήματα έπρεπε να βγάλει μπλόκ αποδείξεων.
Εκοψε 1 και μοναδική απόδειξη και μετά το κατάργησε.
Εκτοτε εργάστηκε σαν ερευνητής καθηγητής στα δύο μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής και τώρα επί 4 χρόνια διευθυντής στο ερευνητικό κέντρο της Τελεφόνικα στην Βαρκελώνη.
Ηρθε χαρτί που του ζητούν για περαίωση 4500 €
Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει η εφαρμόζουν ακόμα την "δημιουργική" λογιστική όπως έκαναν τόσα χρόνια.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ