ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την «διάσωση» της Ελλάδας... Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την «διάσωση???» της Ελλάδας...

Κέρδος 600 εκατ. ευρώ το χρόνο θα βγάλει η Γερμανία από το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωπαϊκού fund...  για τη διάσωση των οικονομιών, Klaus Regling.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild διευκρίνισε: «Είναι λάθος να λέμε ότι η Γερμανία είναι ο ‘ταμίας’ της ευρωπαϊκής κρίσης. Πρόκειται για εγγυήσεις, όχι για πραγματικές ροές χρήματος. Κανείς δεν στερεί κάτι από το Γερμανό φορολογούμενο. Το αντίθετο. Η Γερμανία κατά πάσα πιθανότητα θα βγει κερδισμένη από τη συμβολή της στη διάσωση. Μόνο από την Ελλάδα θα βγάλει έως και 600 εκατ. ευρώ το χρόνο, γιατί οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν τόκους για τα δάνεια της βοήθειας».
Παράλληλα, ο Regling τόνισε ότι είναι μηδενικός ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης, αν και παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι σοβαρή.
«Υπάρχει μηδενικός κίνδυνος. Είναι αδιανόητο να αποτύχει το ευρώ», είπε.
«Καμία χώρα δεν θα εγκαταλείψει το ευρώ με δική της απόφαση: Για τις πιο αδύναμες χώρες, αυτό θα ήταν οικονομική αυτοκτονία, όπως και για τις πιο ισχυρές χώρες. Και πολιτικά, η Ευρώπη θα είχε μόνο τη μισή αξία χωρίς το ευρώ», εξήγησε ο Regling.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την «διάσωση» της Ελλάδας... http://24wro.blogspot.com/2010/11/600_9510.html#ixzz16JmrmyjD

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post. This has been an inspiration for me. I’ve passed this on to a friend of mine.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ