ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μια μικρή βοήθεια?

Καθήμενος μπροστά στην τηλεόραση είδα την διαφήμιση για το αυτοκόλλητο που παγιδεύει τον σκόρο των τροφίμων και σκέφτηκα να δοκιμάσω στην αποθήκη για τον κηρόσκορο . Έβαλα 2 φύλλα από το προϊόν αυτό και το πρωί(9/9/2010) είχε παγιδευτεί ένα σκόρος . Θα περιμένω να δω τα αποτελέσματα σε καμιά εβδομάδα και θα επανέλθω για ενημέρωση σας . Ας ελπίζουμε ότι το παραπάνω προϊών θα μας παρέχει μια μικρή βοήθεια στην καταπολέμηση του σκόρου που ως γνωστών κάνει μεγάλη ζημιά στα τριγιμένα και αποθηκευμένα τελάρα μας
πρωί 10/9/2010 ακόμη δύο

4 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Βασίλη πρέπει να διαβάσεις τί περιέχει το σκεύασμα για να μην υπάρχει πρόβλημμα στο μέλι.

beelovers είπε...

μάρκο καλημερα, το σκευασμα είναι καταλληλο για τρόφιμα , αφου το βάζεις μέσα στο ντουλάπι που εχεις τα τρόφημα, αλλα και εκτός αυτού δεν το βαζω μέσα στα τελαρα , το εβαλα εξω απο δυο αδεια σωματα.

Χάρης είπε...

μήπως έχει καμιά ουσία που τραβά τον κηρόσκωρο και κατά συνέπεια τον οδηγεί πιο κοντά στα τελάρα σου?
με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσω τα αποτελέσματά σου

Ανώνυμος είπε...

χρησιμποποιησα το αυτοκολλητο στα ντουλαπια μου. τις 2 πρωτε μερες τιποτα. φευγουμε για διακοπες. γυριζουμε μετα απο 15 μερες 3 πεταλουδες στο ντουλαπι. αναστατωθηκα, με το που ανοίγω το σπίτι να αεριστεί το ντουλαπι και κατ' επέκταση το αυτοκολλητο γεμισε πεταλούδες. εκ των υστέρων διάβασα ότι περιέχει μια ουσία που τραβά - ελκύει τον σκόρο τροφίμων απο χιλιόμετα μακρια. αποτέλεσμα να μην μπορώ ακόμη να καθαρίσω το ντουλάπι απο τις πεταλούδες γιατί μάλλον γεννήσαν στο διάστημα αυτό και όλο βγαίνουν καινούριες παρά το ότι πέταξα όλα τα τρόφιμα και απολύμανα πολλές φορές. μακρυά απο αυτα τα αυτοκόλλητα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ