ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

κηρόσκορος - Βασίλης 0 - 1

Ακολουθώντας τις οδηγίες του καθηγητή κου Χαριζάνη το φθινόπωρο έβαλα τα τρυγημένα τελάρα μέσα σε καταψύκτη για 72 ώρες . Μετά τα σφράγισα με χαρτοταινία ανάμεσα στα πατώματα .Το αποτέλεσμα ήταν πουθενά κηρόσκορος .


4 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Απάνω του και τον φάγαμε Βασίλη.

markos aliprantis είπε...

Βασίλη είναι νωρίς ακόμη και δεν έχουν ανέβει οι θερμοκρασίες.Φέτος εφάρμοσα άλλο σύστημα που θα δείξει αργότερα αν έχει επιτυχία.Έβαλα στον καταψύκτη τα τελάρα για μια βδομάδα τα τοποθέτησα σε παραφιναρισμένες κάσες που τις είχα βάλει μέσα σε νάϋλον σακκούλες των σκουπιδιών μεγάλες και σφραγισμένες.Όταν ήταν έτοιμα τα τελάρα τα έβαζα στις κάσες και πάλι κλείσιμο.Κόπος μεγάλος αλλά έλα που ο θάλαμος στοιχίζει αρκετά και ίσως είναι η μόνη λύση!!!

MELITASOS είπε...

γειά σου Βασίλη και εγώ το εφαρμόζω περισσότερα απο πέντε χρόνια και δεν είδα ποτε προβλημα. Επίσης όταν βγάζω τα τελαρα απο την καταξυξη τα βάζω σε μαυρες σακούλες και αφου τις κλεισω καλλά απο ένα μικρό ανοιγμα βάζοντας ένα ψιλό σωλινάκι με αναρόφηση αέρος και κάνω κενό αέρος στην σακούλα ,και έτσι αποφευγω την υγρασία και την μούχλα. Ξέχασα να πω ότι πρώτα κάνω κενό και μετά τα βάζω στον καταψύκτη.

melisettas είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ (ΘΑΛΑΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ