ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

κηρόσκορος - Βασίλης 0 - 1

Ακολουθώντας τις οδηγίες του καθηγητή κου Χαριζάνη το φθινόπωρο έβαλα τα τρυγημένα τελάρα μέσα σε καταψύκτη για 72 ώρες . Μετά τα σφράγισα με χαρτοταινία ανάμεσα στα πατώματα .Το αποτέλεσμα ήταν πουθενά κηρόσκορος .


5 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Απάνω του και τον φάγαμε Βασίλη.

markos aliprantis είπε...

Βασίλη είναι νωρίς ακόμη και δεν έχουν ανέβει οι θερμοκρασίες.Φέτος εφάρμοσα άλλο σύστημα που θα δείξει αργότερα αν έχει επιτυχία.Έβαλα στον καταψύκτη τα τελάρα για μια βδομάδα τα τοποθέτησα σε παραφιναρισμένες κάσες που τις είχα βάλει μέσα σε νάϋλον σακκούλες των σκουπιδιών μεγάλες και σφραγισμένες.Όταν ήταν έτοιμα τα τελάρα τα έβαζα στις κάσες και πάλι κλείσιμο.Κόπος μεγάλος αλλά έλα που ο θάλαμος στοιχίζει αρκετά και ίσως είναι η μόνη λύση!!!

MELITASOS είπε...

γειά σου Βασίλη και εγώ το εφαρμόζω περισσότερα απο πέντε χρόνια και δεν είδα ποτε προβλημα. Επίσης όταν βγάζω τα τελαρα απο την καταξυξη τα βάζω σε μαυρες σακούλες και αφου τις κλεισω καλλά απο ένα μικρό ανοιγμα βάζοντας ένα ψιλό σωλινάκι με αναρόφηση αέρος και κάνω κενό αέρος στην σακούλα ,και έτσι αποφευγω την υγρασία και την μούχλα. Ξέχασα να πω ότι πρώτα κάνω κενό και μετά τα βάζω στον καταψύκτη.

melisettas είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ (ΘΑΛΑΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

Unknown είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ