ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ;

Φαίνεται ότι στην πατρίδα μας το είδος αυτό είναι υπό εξαφάνιση. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσει κάποιος την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα. Στις 12/09/2010 τα ελληνικά MJMLE. μετέδωσαν ότι το ανώτατο δικαστήριο της Ιρλανδίας θα παραπέμψει τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας σε ειδικό δικαστήριο για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν την χώρα στην οικονομική κρίση. Εδώ δεν συγκινείται κανένας. Που είναι η πνευματική και δικαστική ηγεσία της χώρας; Έχουν χωθεί όλοι στα καβούκια τους και δεν μιλάνε. Μέχρι το 1996 το δημόσιο χρέος (32.381.687.736.765 Δρχ.) ήταν ελεγχόμενο. Από τα μέσα του 1996 άρχισε να αυξάνεται επικίνδυνα χωρίς να λαμβάνεται κανένα μέτρο για την μείωση του. Απεδείχθη ότι οι μηχανισμοί ελέγχου δεν λειτουργούσαν μέχρι σήμερα και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα λάθη και τις παραλείψεις των δύο πρωθυπουργών από το 1996 έως το 2009. Χρηματιστήριο, βατοπέδι, ψευδή οικονομικά στοιχεία στην E.Ε. από το γενικό λογιστήριο του κράτους, δομημένα ομόλογα κ.τ.λ. Και διερωτώμαι που πήγε ο πλούτος που παρήγαγε ο Έλληνας εργαζόμενος τα τελευταία 20 χρόνια.
Δεν κατηγορώ τους δύο πρωθυπουργούς για ιδιοτέλεια ούτε αμφισβητώ το ήθος τους. Έχω το δικαίωμα όμως να τους κρίνω για διοικητική ανεπάρκεια. Ποιος παράγοντας θα τολμούσε να χειραγωγήσει το χρηματιστήριο, να σπαταλήσει δημόσιο χρήμα ή να κάνει ανταλλαγές δημοσίων εκτάσεων χωρίς εντολή άνωθεν; ΚΑΝΕΙΣ. Άρα οι μόνοι υπεύθυνοι της κρίσεις είναι οι κ.κ. Σημίτης Κ. και Καραμανλής Κ. Την κρίση του 1929 οι Αμερικανοί έκαναν 20 χρόνια για να την ξεπεράσουν. Εδώ τι γίνεται;
Σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία του δημόσιου χρέους και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
1)                                               31/03/1996       32.8S1.687.765 δρχ.
2)                                               30/06/2004  200.270 δις ευρώ
3)                                               30/09/2004   202.506 δις ευρώ
4)                                               31/12/2009      298.524 δις ευρώ
5)                                               31/03/2010 310.384 δις ευρώ
Και αντί οι δυο πρώην πρωθυπουργοί να ενεργοποιήσουν τους μηχανισμούς και να παίρνουν κεφάλια όσων διαχειρίζονταν το δημόσιο χρήμα, τι έκαναν; Δημιούργησαν δεκάδες οργανισμούς στο δημόσιο ή τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, χωρίς αντικείμενο, μόνο και μόνο για το βόλεμα ημετέρων. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων.
Ευχαριστώντας σας για την φιλοξενία δηλώνω ότι θα κάνω χρήση οποιουδήποτε δικαιώματος μου δίνει το Σύνταγμα της χώρας εναντίον των δύο πρωθυπουργών. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και δεν νομίζω ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είναι στο απυρόβλητο ή είναι πιο ίσοι από μένα απέναντι στους νόμους.
Το έσχες των εθνοπατέρων το ξέρουμε. Το πόθεν δεν ξέρουμε.

Παπαδόπουλος Αλέξανδρος
Αντισυνταγματάρχης ε.α.

3 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Καλησπερα σε ολους,ρε τους ατιμους τους Ιρλανδους θα μας χαλασουν την πιατσα.....
Ο φιλος Ανχης ,να του πω το αποτελεσμα.
Εαν ποτε γινει εξεταστικη για την οικονομια,θα βγουν πεντε πορισματα,ενω προηγουμενως τα μελη της επιτροπης θα τα οικονομισουν(λογω εργασιας),δεν θα βρουν αποδιξεις,ξερετε αυτοι που λεηλατησαν δεν ειχαν μπλοκακι να κοβουν αποδιξεις οτι τα επερναν,αρα δεν υπαρχουν αποδιξεις,εχουν παραγραφει τα αδικήματα ,υπαρχει και ο νομος περι μη ευθυνης κ.λ.π οποτε η αγιοσυνη τους ειναι στο απυροβλητο.....
Και αγαπητε φιλε Ανχη,με τον Βασιλη και ολους τους ενστολους,μπορει το ΜΤΣ να το εκλεψαν ,αλλα μην ξεχνατε οτι καποιοι τιμωρηθηκαν....ειδατε κανεναν υπουργο εθνικης αμυνας να βαλουν οι αρχηγοι των κομματων σε ψηφοδελτια???? ε,τι αλλο να τους κανουν??? τον νου σας μην σας καταγγειλει κανενας περιπτερας οτι κλεψατε μια σοκολατα,θελετε 5 χρονια και τον Alkonas να σας βγαλει απο την φυλακη......

Aλκων είπε...

Φιλτατοι οτι και να λεμε πλεον η κατασταση ειναι τραγικη
Εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε διαθεση να αλλαξουμε τα πραγματα
Μεσα το 2011 θα αλλαξουν πολλα από αυτα που θεωρουμε δεδωμενα και ευχομαι να μη δουμε τα χειροτερα Σαν λαος δεν ειαμστε μητε ενωμενοι μητε ικανοι να αντιμετωπισουμε το κακο που προκαλεσαν οι ξεπουλημενες ηγεσιες μας που ατιμωρητα μοιρασαν και μοιραστηκαν σ ενα ειδος ληστρικης επιδρομης τον τοπο μας με τη δικη μας συμμετοχη αφου τους διναμε ειδικη εντολη γι αυτο καθε τεσσερα χρονια.
Την ανοιξη ο ΓΑΠ θα την εκποναησει Ηδη μεσα στο ΠΑΣΟΚ γινεται το ελα να δεις τωγονται τα στελεχη από τη μια η μερια των Σημιτικων που μιλανε χωρις να πειθουν, γι αναπτυξη και πρασινα αλογα και από την αλλh οι αλλοι που ετοιμαζονται να το παιξουν αντιστασιακοι και θυματα.

Χηστος είπε...

Φιλε αντισυνταγματαρχη ασφαλως και δεν υπαρχουν.Αλλα πως ναυπαρχουν οταν σε μια απεργια μετα βιας κατεβαινουν δεκα χιλιαδες κοσμος?Αλλα πως να υπαρχουν οταν καθομαστε στον καναπε?Αλλα πως να υπαρχουν οταν μεταξυ μας κοψαμε και την καλημερα?Αλλα πως και πως να υπαρχουν οταν...Προσωπικα πιστευω οτι το κεφαλαιο αυτη την στιγμη παιζει το κεφαλι του.ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ