ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Πλημμύρισαν» το Βόλο με μέλι - «μαϊμού


«Πλημμύρισαν» το Βόλο με μέλι - «μαϊμού» εννιά μικροπωλητές, από τον Παλαμά Καρδίτσας, που ξεχύθηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, αλλά - όπως εκτιμούν μελισσοκόμοι ή άνθρωποι που γνωρίζουν από μέλι - πωλούσαν κάτι που έμοιαζε με μέλι!

Σύμφωνα...


με τη Διεύθυνση Εμπορίου, στην υπηρεσία έγιναν δύο καταγγελίες για πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου, πωλούσαν προϊόν το οποίο έμοιαζε με μέλι, αλλά δεν ήταν, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με το μέλι, όντας μέλη μελισσοκομικών συλλόγων και μελισσοκόμοι οι ίδιοι.

Όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο που διενεργήθηκε την ίδια ημέρα μπροστά στο πάρκινγκ του Ε.Ο.Τ. στο Βόλο, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Εμπορίου, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, τους συγκεκριμένους αυτούς πωλητές, καθώς και άλλους, μετέφερε στο Βόλο έμπορος από τον Παλαμά Καρδίτσας με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, εντός του οποίου επέβαιναν εννέα άτομα, μαζί με τον έμπορο.

Ο έμπορος είχε εφοδιάσει τους οκτώ αυτούς πωλητές, όλους κατοίκους της περιοχής Παλαμά Καρδίτσας, με το προϊόν που δειγματίσθηκε, καθώς και με άλλα προϊόντα και τους είχε αφήσει σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου, προκειμένου να τα πωλήσουν πλανοδίως για λογαριασμό του.

Κατά την ώρα του ελέγχου, ο έμπορος πέρασε μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου για να παραλάβει τους τρεις από τους πωλητές, οι οποίοι τον περίμεναν στο σημείο, προκειμένου να επιστρέψουν στις οικίες τους.

Οι υπόλοιποι πέντε πωλητές ήταν ήδη εντός του οχήματος του εμπόρου. Από το δήθεν μέλι ελήφθησαν δείγματα, που απεστάλησαν στη Χημική Υπηρεσία για εξέταση και τα αποτελέσματα αναμένονται και σε βάρος των πλανόδιων πωλητών αλλά και του εμπόρου θα επιβληθούν διοικητικά πρόστιμα, με Αποφάσεις του κ. Νομάρχη Μαγνησίας.
http://www.magnesianews.gr
πηγή:troktiko

8 σχόλια:

Exagono είπε...

Βασιλη η χημικη αναλυση θα δειξει οτι ειναι αμυλοσιροπιο.Και εδω εχουν πλυμιρησει οι δρομοι απο τετοιους ειδους επιτειδειους.Συνηθως ειναι μαυροφορεμενες κυριες που σου λενε διαφορες ιστοριες πονου για να συγκινηθεις και να αγορασεις το ΄΄μελι΄΄του παραγωγου.Το καλυτερο τεστ για να δεις οτι ειναι απατεωνες ειναι η ερωτηση τι κανετε για την βαρροα,κανεις δεν ξερει τι ειναι η βαρροα.

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Θα ρωτήσω αύριο που θα πάω στη Γιορτή του μελιού, στο Πεδίο του Άρεως, απέναντι από το Γ'Σώμα Στρατού (εντάξει,"πρώην"), ΠΩΣ αναγνωρίζει κανείς τις "μαϊμούδες".
Να δούμε τι θα πουν.
Θα κάνω ρεπορτάζ από την εκδήλωση.
Την διοργανώνει το Α.Π.Θ.
Καλό βράδυ

Maestros_Tom είπε...

δύο καταγγελίες;;;;
μονο από δυο κουκους δεν έρχεται η Ανοιξη!

xristina είπε...

Αυτό ειναι ενα φαινόμενο που γίνεται παντού...τι? μονο στον Βόλο? καλησπέρα.

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Και για όσους δεν γνωρίζουν:Παλαμάς Καρδίτσας=το κέντρο παραγωγής νοθείας "μελιού".Ολόκληρες επιχειρήσεις έκαναν οι άνθρωποι για να μετατρέψουν την γλυκόζη σε "μέλι".

ELENI είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ...ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΕΛΙ(ΟΧΙ ΤΟ ....ΜΑΙΜΟΥ)...ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ!!ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ?

beelovers είπε...

καλημέρα Φόρι, δύσπιστε,Μαέστρο,μελισάλλι,Γιωργο,Ελενάκι. ολα τσ σχόλια ήταν ευστοχα. προσοχή στον νοθεία.

ΛΥΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Βασίλη λόγω προβλήματος υγείας τώρα μπόρεσα να δω την ανάρτησή σου. Το Παλαμα από το χωριό μου (Ιτέα) είναι 5 χλμ. Αυτό που κάνουν είναι να φέρνουν από έξω μέλι και όχι μόνο και να το πασάρουν για δικό τους. Μέχρι και βασ. πολτό είχαν φέρει από Κίνα. Συμφωνώ απόλυτα με τον ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ. Αυτό ακριβώς γίνεται εκεί. Γι αυτό προσοχή......

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ