ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Μην ξεχαστούμε


Σε ισχύ θα είναι από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου η χειμερινή ώρα. Συγκεκριμένα, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν και πάλι 03:00.

Η χειμερινή ώρα θα ισχύσει έως τις 28 Μαρτίου του 2010, ημέρα κατά την οποία θα εκκινήσει η νέα θερινή ώρα, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2010.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζεται με την κοινοτική οδηγία σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως. Ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες χρειάζονται πολλοί άνθρωποι για να συνηθίσουν την αλλαγή της ώρας, γεγονός που τους ταλαιπωρεί κάθε φθινόπωρο και άνοιξη. Ιδίως το φθινόπωρο, λόγω και του καιρού, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, γι’ αυτό και ειδικοί δίνουν συμβουλές για να γλιτώσετε τον οργανισμό σας από την αποδιοργάνωση που θα σας φέρει η αλλαγή της ώρας στις 26 Οκτωβρίου.

Το βασικό πρόβλημα είναι ο ύπνος, γι’ αυτό θα πρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να ξεκουραστείτε. Ο νυχτερινός ύπνος πρέπει να είναι τουλάχιστον οκτώ ώρες. Πριν πάτε στο κρεβάτι, φροντίστε η κρεβατοκάμαρά σας να είναι χώρος ηρεμίας. Χαμηλός φωτισμός, όχι ακαταστασία και κρεβάτι έτσι στρωμένο ώστε να σας καλεί να χωθείτε κάτω από τα σκεπάσματα είναι βασικές προϋποθέσεις για ένα σωστό ύπνο.
Αντε και καλό χειμώνα

8 σχόλια:

humanity είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ ΥΠΝΟΥ;..
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!..

İlhami Uyar είπε...

When ı go to job earlier this time period sometimes will be hard for sleep.Ihope when start new usage we will be get relax.Best wishes and regards.

ELENI είπε...

ΠΟΙΟΣ ΥΠΝΟΣ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ......ΚΙ ΑΛΛΟ ....ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΛΙΣΣΚΟΜΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΜΑΣ!!

nikos είπε...

Καλησπέρα.........
Όλα καλά αλλά αυτή η χειμερινή ώρα είναι σκέτη κατάθλιψη, μετά τις 5 "νύχτα".
Θα το υποστούμε κι αυτό όπως κάθε χρόνο....
Καλή σου μέρα!!!!!

beelovers είπε...

αγαπητή μου Ελένη το έζησα αυτό που λες δυο ολόκληρα χρόνια στην αγαπημένη μου πόλη την ΘΕΣ/ΝΙΚΗ μετά την μπουζουκερι πηγαίναμε στα after ( βλέπε κιβωτό) ελπίζω να την ξέρεις. Φυσικά εμένα με βόλευε διότι άραζε 100μ από το σπίτι μου και ευελπιστώ να το ξαναζήσω λίαν συντομος

ELENI είπε...

στο ευχομαι ....μονο μην ξεχασεις να φερεις και τις......ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕς...!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά μια ώρα χουζούρι παραπάνω.
Αλλά τώρα θα νυχτώνει νωρίς, και μέχρι να το συνηθίσω θα πάθω κατάθλιψηηηηηη!
Καλημέρα :)))

Jose Ramon Santana Vazquez είπε...

... ...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazon
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


TE SIGO TU BLOG
beelovers απο Θήβα



CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesia ...


AFECTUOSAMENTE
beelovers απο Θήβα



jose
ramon...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ