ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΜΠΛΟΚΑΔΩΝ

Με όση επιτυχία μας επέτρεπαν τα μπλόκα των αγροτών έγινε χθες στην Θήβα 25/1/09 μία ας την πούμε πρώτη συνάντηση μελισσομπλοκάδων αλλά και φίλων μας Το κλήμα ήταν αρκετά φιλικό σαν να γνωριζόμασταν χρόνια . Η συνάντηση άρχισε με καφέ στην κεντρική πλατεία της Θήβας . Συνεχίστηκε δε με φαγητό στην ΛΑΦ Θηβών . Το θέμα που κυριαρχούσε στην κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την μέλισσα και τους χειρισμούς της . Οφείλω σαν οικοδεσπότης που θεωρητικά και πρακτικά ήμουν να ευχαριστήσω τους φίλους που παραβρέθηκαν αλλά και αυτούς που αν και το επιθυμούσαν για διαφόρους λόγους δεν παραβρεθήκαν. Στην παρακάτω φωτογραφία είναι οι από δεξιά Παναγιώτης (ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ) , Στέλιος Μπαλάσκας μελισσοκόμος από Θήβα ,Καλατζής Βαγγέλης (μελισσούλα) από Λάρισα , Περικλής (πατεντιάρης ) από Τρίκαλα μαζί με τον δάσκαλο του τον Τρικαλινό(2ος από αριστερά) και ένα φίλο του(δίπλα του) , Κώστας Μπουκουβάλας (μελισσέτας ) από Εύβοια , Κωσταντής Σπύρος από Πρέβεζα, Εγώ , Τρικαλινός και ο Κουτσικόνας Δημήτρης (λαθραναγνώστης των μπλόκ ) σύμφωνα με δική του ομολογία Από την φωτογραφία λείπει ο Χρήστος απο Λειβαδιά που δεν κάθησε λόγω εργασιών του για φαγητό . Ελπίζω στην επόμενη να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή .

8 σχόλια:

Μάτα είπε...

Δεν είσασταν όμως και λίγοι!Μιά όμορφη "μελένια" αντροπαρέα! Πάντα τέτοια χαρούμενα σας εύχομαι.
Καλό σου απόγευμα

beelovers είπε...

Δύστυχος αγαπητή μου Μάτα αρκετοί συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω τον μπλόκων των αγροτών . Τι να κάνουμε όμως έχουν και αυτοί δίκαιο

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Μπράβο σας πολύ χαίρομαι πού σας βλέπω έτσι. Έμαθα πως το επόμενο θα το διοργανώσει ο Τρικαλινός στο Περτούλι? Τώρα όμως πρέπει να ξεκινήσετε λίγο δίαιτα γιατί είστε προστόβαροι και θα δυσκολεύστε στα φορτώματα.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Μπράβο σε όσους ήρθανε στην συνάντηση.Κρίμα σε μένα και σε όσους δεν πήγαμε.
Ασ ελπίσουμε στο μέλλον.
Και πάλι μπράβο σας.

Exagono είπε...

Μπραβο στον οικοδεσποτη.
Μπραβο και σαυτους που μπορεσαν να ελθουν.Παντα τετοια.

π. Σπυρίδων Κωνσταντής είπε...

Bασίλη πιστεύω πως δεν έγινε συγκέντρωση αλλά...μελισσομπλόκο! αφού είμαστε μπλοκάδες...
Πάντως προσωπικά σε ευχαριστώ για την πρωτοβουλία της συνάντησης και πραγματικά πιστεύω πως τέτοιες επαφές αναπληρώνουν την απρόσωπη πλευρά των bloggs.
Ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία & εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις...

lingistis είπε...

Μπράβο σας... Πάντα τέτοια!!!

manos είπε...

Ωραια συναντηση με καλη παρεα τι αλλο καλυτερο!!!!!!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ