ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΕΛΕΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τέτοια εποχή το μέλι παγώνει η κρυσταλλώνει μέσα στα βαρέλια η στους τενεκές πήγα και εγώ σε κάποιο επώνυμο μελισσοκομικό κατάστημα να αγοράσω μια αντίσταση για ξεπάγωμα . Όταν μου είπαν την τιμή έχασα και τα υπόλοιπα μαλλιά μου. 160 ευρώ το αντικείμενο τις φωτογραφίας. Καλά αυτοί νομίζουν ότι απευθύνονται στον Νιάρχο ??? Ρε φίλε έλεος μελισσοκόμοι αγοράζουν τα προϊόντα σου .
Κάποιος καλός φίλος ο Στέλιος μου σφύριξε στο αυτί να πάω να πάρω μια αντίσταση λάστιχο που την βάζεις μέσα ή τυλίγεις το βαρέλι ή τον τενεκέ και θερμαίνει μια χαρά . Τελικά με 19 ευρώ καθάρισα και με άριστα αποτελέσματα .

4 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Βασίλη γράψε πιο αναλυτικά τι αντίσταση είναι αυτή που αγόρασες?

beelovers είπε...

είναι ένα αδιάβροχο καλώδιο που έχει μέσα αντίσταση και θερμαίνεται όλο το μήκος του περίπου 2 μέτρα. το αγόρασα εδώ στην Θήβα στο μαγαζί ενός φίλου που είναι και μελισσοκόμος .Το κόστος του καλωδίου είναι 19 ευρώ και 4 ευρώ για καλώδιο ρεύματος με φις σούκου σύνολο 23 ευρώ μόνο

galifabee είπε...

Φίλε Βασίλη έχω μια αντίσταση που η δουλειά της είναι να λιώνει το βούτυρο μπορώ να την χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί και για το μέλι και πως ?

beelovers είπε...

νομίζω ότι θα κάνει πρόσεξε όμως την θερμοκρασία

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ