ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Σύρρος η πραγματική αρχόντισσα των Κυκλάδων

Σύρρος η πραγματική αρχόντισσα των Κυκλάδων. Ένα νησί παρεξηγημένο . Ένα νησί που χρόνια τώρα δεν ήθελα να το επισκεφτώ , διότι είχα την εντύπωση ,ότι τα γύρω από αυτό νησιά (Μύκονος –Άνδρος – Πάρος κλπ) ,είχαν περισσότερα να μου δώσουν. Έκανα όμως ένα μεγάλο λάθος . Η Σύρρος είναι ένα νησί που πραγματικά μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει εκεί πραγματικές διακοπές. Δεν χρειάζεται για να κάνεις μπάνιο σε μια οργανωμένη παραλία να ψάξεις πάρα πολύ διότι ΟΛΕΣ οι παραλίες της Σύρρου είναι οργανωμένες και το βασικότερο δεν σου πιάνουν τον πισινό , υπάρχουν ομπρέλες δωρεάν καθώς και αποδυτήρια παντού . Οι αποστάσεις είναι μικρές (15-20 Λεπτά) και σε όποια παραλία ( Γάλλισα – Κίννη- Δελφίνι Μ. Γιαλός – κλπ) και να πας η επιλογή θα είναι σωστή. Δεν θα δεις πουθενά σκουπίδια σε αυτό το νησί . Η ανακύκλωση σε όλο της το μεγαλείο , παντού κάδοι απορρημάτων για κάθε είδος σκουπιδιών . Το ΑΙΣΧΟΣ που γίνεται στα άλλα νησιά με τους καταστηματάρχες ( ταβέρνες-καφέ – σουβενιρ ) να σε τραβούν από το χέρι δεν θα το συναντήσεις εδώ . Το νησί πραγματικά είναι ένας παράδεισος από ομορφιές , όπου και να πας θα ανακαλύψεις υπέροχα πράγματα . Φυσικά αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι οι τιμές σε όλα τα είδη , ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ πχ. Καφές στο λιμάνι 2,50 ευρώ αναψυκτικό 2,00 ευρώ ξαπλώστρες η ποιο ακριβή 3,00 ευρώ , δηλ η Σύρρος είναι το νησί που μπορεί ο μέσος Έλληνας εν μέσο οικονομικής και όχι μόνο κρίσης να πάει διακοπές . Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι τα τουριστικά μαγαζιά το μεσημέρι είναι κλειστά και φυσικά συνηθισμένος από τα άλλα νησιά που τα ανάλογα καταστήματα είναι 24 ώρες σχεδόν ανοικτά έμεινα χωρίς να πάρω δώρα σε κάποιους φίλους .

Ερμούπολη



Η Βενετία της σύρρου






Αυτή είναι ζωή

Και λίγο οφθαλμόλουτρο

Ηλιοβασίλεμα από το ξενοδοχείο

ανακύκλωση σε όλο της το μεγαλείο

Η Σύρρος απο ψηλά ( άνω Συρρος)

Ο κρίνος της άμμου

Κίννη

Γάλλισας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου



και λίγο Μύκονο


7 σχόλια:

GRAINBOW είπε...

Φυγατε κιολας ???
Ουτε 1 ουζακι δεν προλαβαμε να πιουμε !!!
Κριμα !!!
Την επομενη φορα ισως !!!!

markos aliprantis είπε...

Βασίλη τί να πώ;συμφωνώ με όσα ανέφερες η Σύρα έχει άλλη διαφορετική κουλτούρα από τα υπόλοιπα νησιά.Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι παθιασμένοι με το νησί τους όπως θα διαπίστωσες και όχι άδικα.Ξεκίνησαν να ασχολούντε με τον τουρισμό κάπως αργότερα από τα υπόλοιπα κυκλαδωνήσια μια και οι Συριανοί είχαν βαριά βιομηχανία το Νεώριο.Αφού είχαν προβλήμματα με αυτό ξεκίνησαν να ασχολούντε με τον τουρισμό.Ναί έτσι πρέπει να είναι τα καταστήματα όλα να κλείνουν κανονικά στα ωράριά τους γιατί με αυτόν τον τρόπο το προσωπικό που δουλεύει ξεκουράζεται και το μεσημέρι είναι ώρα κοινής ησυχίας όχι όπως εδώ που γίνεται μπάχαλο.Σου εύχομαι να ξαναπάς.

ELENI είπε...

ΜΙΚΡΟΥΛΙ ....ΒΛΕΠΩ .....ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ...ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ....ΑΝΤΙΓΟΝΗ .....ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ....(ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ)...ΦΙΛΙΑ ...ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ..........

ELENI είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ...ΖΗΤΗΣΑ ...ΣΜΟΥΤΣ!

presidenthunter1 είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Τι καλύτερο από το να είναι οι επισκέπτες του νησιού μας οι καλύτεροι πρεσβευτές του για αυτό. Δυστυχώς λόγω "μελισσοκομικών υποχρεώσεων" εδώ και 15 ημέρες δεν έβλεπα τα blogs και έτσι δεν κατέστη δυνατό να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά.
Ενας συνάδελφος μελισσοκόμος από την Σύρο.

ELENI είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ....Η ΟΠΟΙΑ ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ....ΘΕΑ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ!!!!
ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΣΤΗΝ.....ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΣΜΟΥΤΣ!!!

evangelos naxios είπε...

πάντα να περνάτε ετσι!!!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ