ΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

μανες

μανες

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Διακλαδική επιχείρηση διαμαρτυρίας: Σιωπηλή, αλλά εκκωφαντική πορεία...


Ιδιαίτερα επιτυχημένη, ειδικά σε επίπεδο εντυπώσεων, ήταν η συγκέντρωση των αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στο Μοναστηράκι και εν συνεχεία στο Σύνταγμα. Μπορεί οι συγκεντρωθέντες να μην ξεπέρασαν τους 800-1000, εκ των οποίων 300-400 ήταν ένστολοι, αλλά πραγματικά η δύναμη που είχε η εικόνα αυτών των λίγων εκατοντάδων ενστόλων, ήταν μεγαλύτερη και πολύ πιό ηχηρή από την δύναμη και τον θόρυβο που θα προκαλούσε μιά διαδήλωση χιλιάδων απλών πολιτών.

Με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει τους περισσότερους συμμετέχοντες, τον Στρατό Ξηράς να ακολουθεί σε αριθμό συμμετεχόντων και την Πολεμική Αεροπορία να έπεται (η οποία έτσι ή αλλιώς είχε δώσει την απάντησή της την περασμένη εβδομάδα με την διαμαρτυρία-«λευκή» απεργία των πιλότων), η πορεία έφτασε στην πλατεία Συντάγματος, όπου είχαν συγκεντρωθεί τα ΜΑΤ άγνωστο για ποιο λόγο.

Πολλοί πολίτες και καταστηματάρχες χειροκροτούσαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην σιωπηλή διαμαρτυρία τους, ενώ στον χώρο της προσυγκέντρωσης στον σταθμό του ΗΣΑΠ, είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 500 πολίτες που επευφημούσαν με συνθήματα τους συγκεντρωθέντες.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

ELENI είπε...

ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΟ

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι έννομο να κάνουν διαδηλώσεις οι ένστολοι αλλά αν τα αιτήματα σας είναι δίκαια τότε μακάρι να δικαιωθείτε.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ